HATÉKONY HEGESZTÉS ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Te láttad már?

Bemutatkozott a SYRIUS a TV2 Életmódi Magazin – Értékteremtők rovatának műsorában Kárpáti Rebeka és Győrfi Pál felkonferálásával!

Toma Zoltán a SYRIUS alapító tulajdonosa, és Müller Anna PR-marketing manager, Lin-nek és Zoltánnak meséltek a cég fő profiljáról, a nehéziparról, és a CNC és egyéb fémipari termékek piacáról és annak keresettségéről, valamint a műsor nézői megismerhették a tőkebefektetési kampányuk részleteit is.

A nem hétköznapi téma annyira megragadta a műsor szerkesztőségét, hogy újabb forgatásra kérték fel őket ezúttal a Syrius otthonában Miskolcon.
A stáb kérése az volt, hogy mutassuk be a közönségnek, mi is történik a Syrius falai között, és meséljék el a nézőknek mi a sikeres tőkebefektetés kulcsa, és kik lehetnek potenciális befektetők.
Elmondásuk szerint, egy nagyon jó hangulatú, családias forgatáson vettek részt a TV2 stáb tagjai, akik rendkívül jó véleménnyel távoztak el a helyszínről.

Köszönjük a felkérést s TV2 szerkesztőségének!

A második adást vasárnap azaz július 24-én 12.20-tól látjátok majd a TV2 műsorán!

Tartsatok velünk!

További bejegyzések ebben a kategóriában: Hírek

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This