A fogyóelektródás hegesztés egyik szépséghibája az áramátadó hüvely (más néven fúvóka) kopásából, szennyeződéséből adódó egyenetlen huzaladagolás. 🤔

Poros környezetben érdemes nagyobb figyelmet szánni a huzaldob védelmére, hogy a lehető legkevesebb porszemcse érje a huzalt és ez által a huzalvezetőbe behordott szennyeződés ne tömítse, koptassa el az áramátadó hüvelyt. Kevesebb probléma és kevesebb fogyóanyag-felhasználás érhető el már kis odafigyeléssel is.

One of the reoccurring problems of MIG/MAG welding is the irregular wire feed which is the result of the wear and contamination of the torch tip. 🤔If you weld in a dusty environment, it is a good idea to protect the wire reel against dust and dirt, so that the wire is only minimally affected by dust or metal splitters, also to avoid clogging and wear of the tip. With a little attention to clean wire you can save consumables and prevent problems.

További bejegyzések ebben a kategóriában: Hasznos tudnivalók és tippek

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This