HATÉKONY HEGESZTÉS ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

Kedves Látogató!

Kopó-fogyó tartozékokat, munkavédelmi felszereléseket, fémipari gépeket (ALFRA, EXACT és SYRIUS mágnestalpas fúrókat) és egyéb termékeinket a webáruházunkban találja.

SYRIUS VFH vonalfúró hegesztőgép

 

Rövid leírás

A SYRIUS VHF hordozható vonalfúró hegesztőgép elsősorban a gépészeti, energetikai és vegyi berendezések karbantartására szolgál. A fő alkalmazási terület: mindenféle építőipari gépszerkezet forgó furat, csuklós furat, tengelycsap furat javító hegesztése és a furat felfúrása, vagy javító hüvely behelyezése. A terepi munkavégzés tényleges igényeivel számolva folyamatosan javítjuk a berendezés felépítését, ezáltal a SYRIUS VFH hordozható fúró- és hegesztőgép legújabb innovációja. Mindig is a terméktechnológiai K + F és frissítésre összpontosítottunk, és a termékszerkezetet folyamatosan fejlesztettük, annak érdekében, hogy az ügyfelek számára a használat kényelmes legyen és a legjobb felhasználási hatás érjük el. Ezért a termék és a specifikáció szerkezetében kissé eltérő lehet, és várhatóan használni fogják, és mi is megpróbáljuk a lehető legfrissebb kiegészítő információkat nyújtani a felhasználónak. A berendezés működtetése csak egy személyt igényel, ezzel a ténylegesen csökkenthető az ezzel a feladattal foglalkozó karbantartó személyzet száma.

A berendezés jellemzői

  • 220 V-os szervomotor jellemzői az alacsony sebesség és a nagy nyomaték, és az egész gép képes megvalósítani a sima vágást és a kiváló teljesítményt, amely kiváló forgási teljesítményt biztosít a felhegesztéshez és a fúráshoz.
  • Az új fúró és hegesztő integrált gép megoldja a fúró rúd hajlítási és vágási rezgését, amelyet a berendezés hosszú konzolja okozott a múltban, és nincs rezgés a berendezés axiális mozgásában és vágási folyamatában.
  • Az előtolás és a feldolgozás megvalósíthatja a fokozatmentes sebességszabályozást. Az előtolási löket az igényeknek megfelelően beállítható, és a végálláskapcsoló pozíciójának feldolgozása után automatikusan leállítható.
  • A húzórúd nagy szilárdságú ötvözött szerkezeti acél melynek jellemzői a nagy keménység, a nagy pontosság, a magas szívósság, jó kopásállóság.
  • A tényleges löket alatt a szerszámtartó a fúrórúd bármelyik pozíciójában rögzíthető.
  • A rúd külön is szétszerelhető, és kényelmesen felszerelhető. Ez az újszerű berendezés integrálja a két funkcióit,  így a felhegesztés utáni megmunkálással azonnal kész van a furat.
  • A motorvezérlő dinamikus késleltetési fékprogrammal van felszerelve a megálláskor fellépő rezgések elkerülése érdekében.
  • A vezérlődoboz független, amely egy vezérlőfogantyúval van felszerelve, kényelmes a munkavállalók számára a távoli, biztonságos és kényelmes működtetéshez.
  • A berendezés rendelkezik a végfelület kiterjesztési funkciójával is, és az ügyfél a feldolgozási követelményeknek megfelelően választhat.

Tulajdonságok

 

Teljesítmény 4000 W, 230 V
Max. sebesség 350 fordulat/perc
Max. munkahossz Alapértelmezett: 300 mm
 Egyedi: 1000 mm
Max furat átmérő Alapértelmezett: 150mm
Egyedi: 600mm
Fúrórúd átmérő Alapértelmezett: 35/50 mm
Egyedi:60 mm
Szerszám előtolási sebesség Fokozatmentes sebességszabályozás
Maximális szerszám előtolás 10 mm
Max. hegesztési átmérő Alapértelmezett:150 mm
Egyedi: 600 mm

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This