Hegesztő spray és vegyianyagok

SYRIUS műszaki spray


Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822 Skype SYRIUS-TECHKérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822
Skype SYRIUS-TECH

ALUPROFI - Alumínium spray (400ml) 12db/karton
Az ALUPROFI egy mikroszemcsés alumínium spray, alumínium alkatrészek és felületek korrózióvédelmére. Filmet képez, amely megvédi az alumíniumtárgyakat az időjárási hatásoktól. Gyorsan szárad és nem folyik meg.


CLEANPROFI - Fémtisztitó spray (400ml) 12db/karton
Fémek és kemény felületek hatékony tisztítószere. Eltávolítja az olaj-, kátrány-, gépzsír- és jelölésmaradványokat, valamint a vörös repedésdetektor és fehér előhívó nyomait. Alkalmas vas, acél, alumínium és műanyagok tisztítására. Illékony, gyorsan párolog és nem hagy olajos nyomot.


INOXPROFI - Rozsdamentes acél spray (400ml) 12db/karton
Az INOXPROFI egy mikroszemcsés rozsdamentes acél spray, ideálisan megfelelő acél tárgyak (tartályok, lefolyók, hegesztési varratok, hűtőkamrák stb.) felületének javítására ill. védelmére. A felületen ellenálló réteget képez, amely festhető. Ellenáll olyan környezeti hatásoknak mint pl. a sós pára vagy a sós víz


LEXPROFI - Fehér előhívó spray (400ml) 12db/karton
A LEXPROFI egy fehér előhívó szer, a hegesztés során létrejövő apró repedések felderítésére. A RIFTPROFI vörös detektorral együtt használandó. Gyorsan szárad, a felületen fehér port hagy. A CLEANPROFI segítségével távolítható el.


RIFTPROFI - Repedésdetektor spray (400ml) 12db/karton
Vörös repedésdetektor spray, a hegesztés során létrejövő finom repedések felfedésére. Beszivárog a legbonyolultabb formájú résekbe is, és kiemeli a repedéseket és a felületi porozitást vastartalmú és egyéb fémekben. Nem korrozív, használható vas, réz, alumínium, titán, magnézium stb. anyagokon. A LEXPROFI előhívóval együtt használandó.


SILPROFI - Oxidáció elleni cink spray (400ml) 12db/karton
A SILPROFI cink spray védi a fémfelületeket az oxidációtól. A felületen védőréteget képez, amely festhető. Használatát javasoljuk hegesztési varratok védelmére, és csavarok, anyák, illesztések védelmére, amelyek időjárási hatásoknak vannak kitéve. 700°C-ig hőálló. Gyorsan szárad. Nem folyik meg a felületen.


WELDPROFI - Letapadásgátló spray (400ml) 25db/karton
Letapadásgátló spray hegesztéshez. Szilikonmentes. Megakadályozza az izzó fémszemcsék letapadását a kezelt fémfelületekre. Festhető, szinterezhető, galvanizálható stb. Nem képez füstöt. Könnyen tisztítható. Klórmentes!


Z98PROFI - Oxidáció elleni spray (400ml) 12db/karton
A 98%-os cink tartalmú spray védi a fémfelületeket az oxidációtól. A felületen védőréteget képez, amely festhető. Használatát javasoljuk hegesztési varratok védelmére, és minden olyan fémfelület védelmére, amely időjárási hatásoknak van kitéve.


GASPROFI - Gázdetektor spray (500ml) 12db/karton
Gázszivárgás-detektor spray. A leggyorsabb és legbiztosabb eszköz nyomás alatt lévő rendszerek (bojlerek, kazánok, csővezetékek, fűtőtestek stb.) szivárgásmentességének ellenőrzésére. Kimutatja a kisebb szivárgási pontokat, és alkalmazható gyúlékony és nem gyúlékony gázokhoz egyaránt.


MOLIPROFI - Letapadásgátló spray (500ml) 25db/karton
Molibdén-biszulfur tartalmú letapadásgátló spray.Leválasztó képességének, valamint 700°C-ig hőállóságának köszönhetően jóval tovább fejti ki védő hatását, mint a hagyományos szilikontartalmú letapadásgátlók. A felületen vékony molibdén-biszulfur réteget képez, amely révén kenőanyagként is felhasználható mozgó alkatrészekre.


PULIPROFI - Oldószeres tisztító spray (500ml) 12db/karton
Illékony oldószerekből álló tisztító spray, főleg a féktárcsák olajos, poros, kenőzsíros, kátrányos lerakódásainak eltávolítására. Erős nyomású sugara segít azonnal eltávolítani a szennyeződést. Gyorsan párolog, nem hagy olajos nyomot maga után. Nem marja meg a gumi és műanyag alkatrészeket. Alkalmas még motorok külső tisztítására. Féknyikorgás-csökkentő adalékkal.


TORCHPROFI - Letapadásgátló spray (500ml) 25/karton
A TORCHPROFI vízbázisú, szilikonmentes letapadásgátló spray. Megvédi a hegesztőpisztolyokat és a kezelt felületeket az izzó fémszemcsék letapadásától. Nem képez füstöt. Ökológiailag semleges hatású. Használata után a felület festhető, szinterezhető, galvanizálható marad.


PASTAPROFI - Hegesztőpaszta (375ml) 12/karton
Hegesztőpaszta a hegesztőpisztoly és az áramátadó fémrészecskék letapadása elleni védelmére.

Comments are closed.