SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal

syrius mastercut 3060 plazmavágógép plazmavágó asztal hd plazmavágás


Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822 Skype SYRIUS-TECHKérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822
Skype SYRIUS-TECH

Kérjük, értékelje gépünket!


Kommentek Kommentek írása


Rövid leírás


Az áramforrás választható:A MASTERCUT 3060 plazmavágó új kihívások elé állítja a hagyományos plazmavágó ipart: magas termelékenység, kiváló vágási minőség. Precíz vágások még nagy sebesség mellett is, csökkenti az utólagos megmunkálást így gyorsítva a termelési folyamatot, emiatt csökkenek a költségek, növekszik a termelés: beépített vágási folyamatok, tökéletes kör kivágása (opcionális) egy gombnyomásra. Az új folyamat neve HD plazmavágás, ami plazmavágás tekintetében mindenképp egy hatalmas ugrást jelent.

HD PlazmavágásA HD plazmavágás egy új technológia, amelyet pár éve használnak. Teljesen eltér a hagyományos plazmavágástól. A plazmavágóipar szakértői tudják, hogy a plazmavágás minőségét hat tényező befolyásolja: áramerősség, gáz típusa, átfújási technológia, be- és kifutási technológia, vágási sebesség, időzítés. Ez a hat tényező a hagyományos vágás során független egymástól. Csak tapasztalt és képzett munkavállalók tudják megfelelően kombinálni ezeket a kiváló minőségű vágáshoz. A HD vágás teljesen kiküszöböli, hogy a dolgozók magasan képzettek legyenek. A gép összeveti és integrálja az összes vágást befolyásoló tényezőt, a rendszer irányítja, hogy minden megfeleljen a magas színvonalú elvárásoknak, hogy bárki kivághassa a legjobb minőségű darabokat a legkisebb költséggel a legrövidebb időn belül. Az általános reakció azután, hogy sok ember látta a (HD ) finomsugaras vágást: “Sosem tudtam, milyen jól tud a plazma vágni.” Különösen érdekes, hogy ezt az általános választ tapasztalt gyártók adják, akiknek a műhelyében már van egy vagy több lézervágó rendszer vagy új lézervágó rendszer készül. Sokkal érdekesebb, hogy ez az új felismerés arra a döntésre késztetett sok gyártót, hogy vásároljon X-Definition technológiával felszerelt XPR plazmavágó gépeket, amelyek nemcsak megtakarítást eredményeznek már a kezdeti beruházáskor, hanem csökkenti a működési költségeket is.

A hagyományos régimódi plazmavágó rendszer, még akkor is, ha jól karbantartott (ami általában nem az), úgy összehasonlítható az MASTERCUT 3060 X-Definition vágótechnikájával, mintha az 1980-as évek motorkerékpárjait vetnénk össze modern sportautókkal. Nincs összehasonlíthatóság a kettő között.TRUE-HOLE TechnológiaPiackutatásunk szerint azt tapasztaltuk, hogy a tradicionális plazmavágás leginkább zavaró problémája, hogy nem képes kivágni kielégítően kis lyukat. Nem számít, mennyire képzett szakember a kezelő, maga a plazmaív alakja miatt mindig van egy kúposság a kis lyukban. A fémlemezen a lyuk felső és alsó széleinek eltérő nyílása van, ezért a lyukakat furatolni kell, hogy illeszkedjenek a csavarok. A HD plazmavágást használhatunk a kis lyukakhoz és csavarokhoz.
A kis lyukú (True-Hole) technológia megszületése végül megoldotta ezt a nagy problémát. Ezt a technológiát kutatta a Hypertherm, és ezt alkalmaztuk az MASTERCUT 3060-nál. A gép beállítja a paramétereket a központi rendszeren keresztül úgy, hogy a kúposság teljesen megszűnik. Összehangolja a paramétereket egy adott Amperra adott érték, anyagtípus, anyagvastagság és lyukméret szerint. A terítékelő szoftver vagy a CNC szoftver automatikusan alkalmazza a TRUE-HOLE finom csavarfurat-technológiát akár 25 mm vastag lemezek átlyukasztásához. A kivágott lyuknak a lapvastagsághoz való aránya 2:1 és 1:1 között lehet.
A kis lyukú (True-Hole) technológia előnye nyilvánvaló: nem igényel kézi beavatkozást, és automatikusan biztosítja a csavarfurat minőségét. Megközelíti a lézervágók minőségét, így lehetővé teszik a plazmavágási folyamat alkalmazását számos korábbi, lézervágást igénylő munkában. Valódi “csavarfurat” minőséget biztosít.


Komplett gép
Más márkákkal ellentétben a MASTERCUT 3060 beépített vezérlő rendszerrel rendelkezik, ami összehangolja a magasság beállítást, az automatikus gáz- és árambeállításokat a plazma áramforrásnál (Hypertherm XPR), és a mozgásvezérlést. Az egyszerűsített alkatrészek egységes, integrált rendszervezérlővé válnak ezen a összeállításon keresztül. Ez csökkenti az alkatrészek számát, csökkenti a hibaarányt, optimalizálja a kommunikáció hatékonyságát, és javítja a stabilitást. Ezzel az “ECO-integrátorral” a MASTERCUT 3060 erős vágási képességgel, sebességgel, pontossággal, jó hatásfokkal és kevés fogyóeszköz felhasználással jár. Minden, a vágási minőséget befolyásoló folyamatot a rendszer vezérel, a MASTERCUT 3060 folyamatos kontrollal megkönnyíti az új felhasználók munkáját, akik néhány perc alatt úgy vágnak, mint a profik.

TermelékenységAkár 100% termelékenység növekedés a vágások közötti idő csökkentése miatt. A vágások közti időt akár 80%-kal is cs ökkenti, ez magasabb termelékenységet eredményez kezelő nélkül. Csökkentve a vágások közötti időt, a SYRIUS gépe naponta akár 100%-kal is képes növelni a darabszámot.


Az XPR300 plazmavágó rendszer jelenleg a leghatékonyabb plazmaáramforrás. Az X-Definition páratlan vágási minőséget biztosít lágyacélon, rozsdamentes acélon és alumíniumon. Az új XPR300 növeli a vágási sebességet, növeli a termelékenységet és csökkenti a működési költségeket. Az ArcGlide THC-vel csökkenti a vágások közötti ciklusidőt. Ez az idő az összes szükséges mozgás összege, beleértve a pisztoly visszahúzását, az asztal mozgását, a kezdeti magasság érzékelését, az előáramlást. Az ArcGlide THC-vel ez a folyamat azonban 6-7 másodperccel lerövidíthető. Ez a technológia jelentősen lecsökkenti a gép üresjárati idejét és javítja a termelés hatékonyságát.

AnyagfelhasználásA gyorshűtéses fúvóka közvetlenül csatlakoztatható a folyadékhűtéshez. Rendszervezérlés és visszacsatolás, (a kiégés elleni védelem észlelése) pisztoly ívleállító technológia, automatikus pisztolyvédelem, automatikus hibavédelmi rendszer, amely jelentősen csökkenti a kopó alkatrészek elvesztését. A Sigmanest terítékelő szoftver segítségével a lemezek kihasználása 4-6%-kal jobb lett, mivel több acéllemezt automatikusan együtt szerkeszt, az alkatrészeket automatikusan osztályozza a különféle vastagság szerint. Ez biztosítja a vágás méretpontosságát.


Kényelmes használatAutomatizált optimális paraméter beállítások


Áramerősség, gáz típusa, előfújás, vágási fújás, pisztoly átfújási magasság és késleltetés, pisztoly vágási magasság, ívfesztültség, alkatrész-specifikus vágási sebesség, Kerf-kompenzáció. Minden funkció beépített és automatikusan szabályzott, ami hatalmas idő- és munkamegtakarítást jelent, valamint növeli a hatékonyságot és a termelékenységet.

Kényelmes üzemmód


Az új kezelők képzése: percek alatt profi módon tudnak vágni.

Gyorsabb beállítási idő.


A pisztoly összeszerelése egyszerü egy lépésben cserélhető további munka nélkül. Így egyszerűbb és kényelmesebb.

Vágási minőségA MASTERCUT 3060 plazma áramforrása mindig a legfejlettebb részegységeket fogja használni. Ez jelenleg a Hypertherm XPR-je. Ez a plazma áramforrás a plazmavágás minőségét ugyanolyan szintre hozza, mint a lézervágás. A kettő költsége különbözik, ami a plazmavágást teszi győztessé. Az összehasonlító teszteknél a lézervágás és az XPR plazmavágás ugyanolyan jó minden anyagvastagságnál. Az alábbiakban bemutatunk két példát a 6 és 12 mm vastag anyagok vágására. Az XPR működési sebességének megválasztásakor az az elv, hogy a minőség és a termelékenység egyensúlyba kerüljön (ahelyett, hogy a minőséget csökkentenénk). 6 mm-es lemezek vágásakor az X-Definition vágóélek átlagos szögeltérése kisebb, és az eltérés ingadozások kisebbek 100 ív elindulása után is. A 12 mm-es alacsony széntartalmú acél vágása is hasonló.
Akár vékony, akár vastag lemez, alacsony széntartalmú acél vágása esetén az X-Definition plazmavágás sima vágási felületet, kiváló éleket, jó függőlegességet és minőségi kis lyukat eredményez. Az X-Definition vékonylemez-vágási képessége különösen jó alacsony széntartalmú acéllemezek vágásakor..Letölthető adatlap

Tulajdonságok


Vágási módHD plazmavágás TRUE-HOLE technológiával
Tényleges vágási méret3 m x 6 m ( opcionálisan választható méret: szélessége: 2,5-5 m, a hosszúság: min. 6 m )
Vágófejekplazmapisztoly, lángvágó fej
Hajtási módHosszirányú - 1000Wx2db. nagy teljesítményű motor; vízszintes - 750Wx1db.; emelő 400 W; Japán Panasonic szervó, dual drive mód
Hajtómű1:40 Nidec
Hosszirányú és keresztirányú tengelyYintai nagy teherbírású lineáris sínek
Fogaslécek és fogaskerekekspirális fogú
Magasság állításAuto Hypertherm PHC (plazma); mágneses ütközésgátlással; nagy sebességű kondenzátor, HD(flame)
Átvágási képességPlazma: 0 - 45 mm átlyukasztással;lángvágás: o-2oomm (opcionális)
Plazma áramforrásHypertherm XPR300, US Hypertherm
True-Hole terítékelő szoftverSigma terítékelő szoftver / Lantek / Pronest
Mozgási sebesség0-20000mm/perc
Vágási sebesség0-12000mm/perc (anyagvastagságtól és áramforrástól függően)
Pozicionálási sebesség10000 mm/perc
Pozicionálási pontosság±0.08 mm
Megmunkálási pontosság±0.5mm
CNC vezérlés (választható)Hypertherm EDGE Connect TC /Thermal Dynamics
Vezérlés bemeneti feszültsége220V egyfázisú
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.