MIGPULSE 500 DP szinergikus hegesztőgép

MIGPULSE 500 DP szinergikus hegesztőgépKérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822 Skype SYRIUS-TECHKérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822
Skype SYRIUS-TECH

Kérjük, értékelje gépünket!


Kommentek Kommentek írása

Rövid leírás


Funkciók: Bevontelektróda / MIG / pulzált MIG
 • Szinergikus vezérlésű berendezésünk folyamatosan felügyeli az ívben lejátszódó eseményeket és a megfelelő időben közbeavatkozik, hogy a hegesztés mindig az optimális paraméterekkel történhessen. A vezérlésnek köszönhetően állandó ívhossz és egyenletes beolvadás biztosítható, valamint a fröcskölés is kevesebb. Az áramerősséget (huzalelőtolási sebesség) és a feszültséget a szinergikus vezérlés optimális értékre állítja, így a szakembernek csak finombeállítást kell szükség esetén elvégeznie.
 • Berendezésünk könnyen és gyorsan szabályozható. Kezelőfelületén egyszerűen kiválasztjuk a huzalt, alapanyagot, védőgázt, majd beállítjuk az áramerősséget, és mehet a hegesztés.
 • A fröcskölés mindig sok kellemetlenséget okoz a hegesztés során és utólagos munkafolyamatokat is szükségessé tesz, de miért is kellene ilyen utómunkálatokkal foglakozni, ha lehetséges a fröcskölés megszüntetése bármilyen hegesztési helyzetben? Berendezésünk kiválóan alkalmas szimpla- illetve duplaimpulzusos hegesztésre egyaránt, amely üzemmódokban a fröcskölés szinte megszűnik.
 • Dupla impulzussal nem csak a fröcskölés szűnik meg, de még a varrat mintázatát is a saját ízlésünk szerint formálhatjuk (díszítő varrat készítése). Ez a funkció irányított cseppleválasztást biztosít, aminek segítségével gyerekjátékká válik az alumíniumötvözetek, réz és erősen ötvözött fémek hegesztése.
 • A logikusan felépített menürendszerben néhány gombnyomással minden paraméter széles tartományban szabályozható. Hegesztés közbeni pozícióváltás sem okozhat problémát, mivel a berendezésen beállíthatjuk a menet közbeni hegesztési paraméter-átállást.
 • Mindezt egy robosztus, erős, "agyonverhetetlen" konstrukcióval. Higgyen a saját szemének és tesztelje Ön is ingyenesen berendezésünket. • Támogatás


  Letölthető adatlap

  Tulajdonságok


  
  Hálózati feszültség3 fázis 400 ±10% V
  Hegesztőáram50-500 A
  Ívfeszültség50 V
  Teljesítménytényező0.93
  Hatásfok85 %
  HűtésVízhűtés
  Hegesztőhuzal1.0/1.2/1.6 mm
  Szigetelési osztályH
  Súly115 Kg
  Méret50x500x830 mm
  Védelmi fokozatIP21S
  

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.