SYRIUS PROFICUT 1530 CNC plazmavágó asztal

cnc plazmavágógép plazmapisztoly plazmavágás


Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822 Skype SYRIUS-TECHKérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@syrius.hu +46/500-822
Skype SYRIUS-TECH

Kérjük, értékelje gépünket!


Kommentek Kommentek írása


Rövid leírás


CNC HD Plazmavágó asztal profi műhelyeknek

A PROFICUT 1530 a Syrius zászlóshajója a TRUE HOLE (valódi furat) HD (High Definition) plazma CNC vágóasztal, amelyet 2020-ban indítottunk el. Ez a robusztus, ipari asztal a gyártást szem előtt tartva épült. Ez a plazmaasztal alkalmas az ipar szigorú követelményeit teljesíteni mind a folyamatos sorozatgyártás mind a megbízhatóság tekintetében. A Syrius mérnöki csapata az alapoktól kezdve tervezte és építette - biztosítva a világszínvonalú terméket az elvárt minőség és megbízhatóság mellett.
Megfelel a HD vágás követelményeinek, javítja a termelés hatékonyságát, csökkenti a működési költségeket, átfogóan fejleszti a vágási folyamatot, egész napos termelésre alkalmas. Ez egy tökéletes plazmagép minden professzionális műhely számára.


Verhetetlen HD Plazma áramforrás

A SYRIUS PLASMA 200HD a legújabb SYRIUS plazma tápegység-termékcsalád, ami átlépi a hagyományos plazmavágó iparág koncepcióját. A SYRIUS PLASMA 200HD növeli a vágási sebességet, jelentősen növeli a termelékenységet és csökkenti a működési költségeket. Az új egyszerű kezelhetőség és a tervezett rendszeroptimalizálási képességek megkönnyítik a SYRIUS PLASMA 200HD működtetését minimális kezelői beavatkozással, miközben garantálják az optimális teljesítményt és páratlan megbízhatóságot.
Magas termelékenység alacsony költségek.

A plazmavágás vágási költségeinek folyamatos csökkentése a plazmavágás feltalálása óta egy állandó és megoldandó feladat. Ezt a PROFICUT 1530 megvalósítja így egy jobb jövedelmezőség érhető el.
A plazmavágás háromszor gyorsabb, mint a lángvágás, míg az üzemeltetési költsége egyharmada a lézervágásnak és ugyanakkora, mint a lángvágásnak. Ilyen hatékonyságról és költséghatékonyságról álmodik minden felhasználó. Jelenleg az Easycut a legjobb választás az ilyen követelmények teljesítéséhez.

Csak kapcsolja be és használja azonnal. Fejlessze a műhelyét!

A nagyobb kényelem érdekében Plug-and-Play kialakítású, és teljesen összeszerelve szállítjuk. A telepítés korszerű és gyors, így a gép azonnal munkára fogható. A helyszínen a telepítéshez a sűrített levegőt, megfelelő áramellátást és a vizet kell biztosítani. Targoncára is szükség van a gép levételéhez és fogadásához.

Kiemelkedő gépezet. Minden része hőkezelt.

A nagy mozgási sebesség kihívás elé állítja a keret erejét és pontosságát. A SYRIUS PROFICUT 1530 kiválóan teljesített ebben is. A spirális fogaskerék, a kocsik, a fogasléces hajtás együttesen garantálják a kiváló pontosságot és stabilitást, ezáltal nagyon megbízható! A koordináta asztal továbbra is független a tárgyasztaltól, így kiküszöböljük a tárgyasztal teherviselésből származó torzulást, miközben a hosszirányú magassága is csökken a kereszttaghoz képest, ez pedig biztosítja a hosszirányú megvezetés stabilitását. A szélesebb kereszthíd kifejezetten előnyös műhelyek számára, főleg ha fal mellé helyezik a gépet.

Tökéletes függőlegesség! Mondjon búcsút az idegesítő ferdeségnek!

A SYRIUS PROFICUT 1530 kiváló vágási minőséget biztosít minden vastagság mellett. A SYRIUS PLASMA 200HD plazmaforrással ez a megoldás képes megfelelni az ISO 3. tartományú vágási minőségének. Ez azt jelenti, hogy a ferde vágási szög kisebb, mint 2 fok.

A tökéletes furat technológia opcionális. Csavarkötéses furatoknál is kiválóan alkalmazható a tökéletes furat technológia, sokkal hatékonyabb mint fúrógéppel fúrni.

Verhetetlen HD Plazma áramforrás - SYRIUS PLASMA 200HD

Igazi előrelépés az ipari vágási folyamatokban.

HD vágás egy lépésben

  • A SYRIUS PLASMA 200HD a legújabb SYRIUS plazma tápegységtermékcsalád, ami átlépi a hagyományos plazmavágó iparág koncepcióját.
  • A SYRIUS PLASMA 200HD növeli a vágási sebességet, jelentősen növeli a termelékenységet és csökkenti a működési költségeket. Az új egyszerű kezelhetőség és a tervezett rendszer optimalizálási képességek megkönnyítik a SYRIUS PLASMA 200HD működtetését minimális kezelői beavatkozással, miközben garantálják az optimális teljesítményt és páratlan megbízhatóságot.
Költségcsökkentés

  • Optimális kopóalkatrész felhasználás kezelői beavatkozás nélkül.
  • A fúvókák vízhűtéses technológiája megvédi a pisztolyt és a kopó-alkatrészeket.
  • A precíziós vágásnak köszönhetően szükségtelen a másodlagos munkafolyamatok elvégzése.
Precíz vágások

  • A külső kontúrvágás során oxigént/levegőt használ, így a vágási minőség az ISO 3. tartományon belül van.
  • A tökéletes furat vágás oxigént/levegőt használ, hogy kiküszöbölje a kúposságot.
  • Gázkeverő konzol az automata keveréshez a külső kontúrok és a kis furatok miatt


Letölthető adatlap

Tulajdonságok


Vágási mód HD plazmavágás
Bemeneti feszültség 110V / 220V
Frekvencia 50 / 60 Hz
Vágás mérete 3000*1500 mm
Bemeneti teljesítmény 3600 W
Meghajtó motor Panasonic szervó motor
CNC kontroller IPC
Plazma áramforrás AcrBlitz HD
Vágási sebesség 0 - 2000 mm/perc
Tűrés < = 0.3 mm
Pisztoly magasságállítása Automatikus

Szénacél (mm)
Átfújási képesség 30
Vágási képesség 50
Rozsdamentes acél (mm)
Átfújási képesség 25
Vágási képesség 20
Alumínium (mm)
Átfújási képesség 25
Vágási képesség 25

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.