HATÉKONY HEGESZTÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

SYRIUS HB12 Forgató és pozicionáló kéttengelyes hegesztőasztal

Tulajdonságok

Hálózat AC220V 50/60HZ
Terhelési kapacitás: 0 ° / 90 ° 1200Kg / 600Kg
Asztal átmérő 1200mm
Asztal forgási sebesség 0.05~0.5 rpm
Döntési szög 0°~+120°
Asztal döntési mód Manuális
Forgatómotor 750W

Rövid leírás

Ezt a hegesztési pozícionálót elsősorban hegesztéshez és összeszereléshez használják. Ez teszi a munkadarabot megfelelő helyzetbe a hegesztéshez vagy összeszereléshez a munka asztal döntésével és forgatásával, ami az egyik szükséges berendezés egy cégben a gyártásért. A gyártás során javíthatja a hegesztés minőségét, csökkenti a munkadarab mozgási idejét és a munkaerőt, ami az egyik legjobb módja annak, hogy javítsa a munka hatékonyságát. Ez a berendezés fejlett szerkezettel, könnyű kezelhetőséggel és kényelmes működtetéssel rendelkezik, és javítja a hegesztést, ami ideális eszköz a hegesztés minőségének javítására.

FŐBB JELLEMZŐK.
A hegesztési pozícionáló részegységei elsősorban a keret, a munkaasztal, a forgó áttételi mechanizmus, a billenő átviteli mechanizmus, a vezetőeszköz és az elektromos vezérlő rendszer, stb..
1. A keret hegesztett szerkezetű, acélból és acéllemezből készült. A falburkolat minkét oldalára csapágyblokk van építve. A keret teljes hegesztett szerkezetű, ezért elég erős és merev..
2. A munkaasztal hegesztett szerkezetű acéllemez. Az asztalrész speciális kialakítású a merevség megerősítésére. A munkaasztalnak több hornya van ugyanabban a központban, amely pontosabb tájolásra használható. A munkapadon T-horony található a munkadarab rögzítéséhez. T-csavart és segédlapot használ a munkadarab rögzítésére..
3. A munkaasztal elforgatása: A munkaállvány közvetlenül a reduktor forgócsapágyán vagy kimeneti tengelyén helyezkedik el. És képes végtelenül forgatni a síkját. A forgóágy hegesztett síkacél és dobozszerkezetből áll. És tartalmazza a forgó csapágyat; vezetőképes eszköz az asztal oldalán; félköríves kerékhajtás mindkét oldalon; forgó reduktor és motor hátul. A munkaállványok forgatásának folyamata: motor -> reduktor->csuklócsapágyak->munkaállvány forgatása. A munkaasztal elforgatása VFD-t használ a különböző forgási sebesség kielégítésére. A tápegység a frekvenciaváltó motor és a hernyó-fogaskerék-reduktor önzáró jellemzőkkel rendelkezik, amely védelmet nyújt. Ha a munkaasztal lejtése és az excentrikus terhelés kisebb, mint az előírt hatókör, akkor a munkaasztal nem forog, letilt.

TARTOZÉKOK

  • Gépkeret munkaasztallal
  • Kezelőrendszer
  • Szimpla lábpedál

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK

  • Hegesztőtokmány

TÁMOGATÁS

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This