HATÉKONY HEGESZTÉS ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

Kedves Látogató!

Kopó-fogyó tartozékokat, munkavédelmi felszereléseket, fémipari gépeket (ALFRA, EXACT és SYRIUS mágnestalpas fúrókat) és egyéb termékeinket a webáruházunkban találja.

SYRIUS AT1000 légszűrő-Plasma filter

Tulajdonságok

Szűrési képesség 0,25 mikron
Maximális nyomás 8,25 bar
Maximális áramlás 1250 l/óra
Üzemeltetési hőmérséklet -10 – +60 Co
Csatlakozás 1/4″ NPT
Méretek 132 x 200 mm

Rövid leírás

Az AT-1000 sűrítettlevegő-szűrőt abból a célból fejlesztettük ki, hogy a levegőkompresszorok által előállított sűrített levegőből a párát, olajat és egyéb részecskéket kiszűrje, így a sűrített levegővel üzemeltetett ipari berendezéseket alapvető fontosságú tiszta és száraz levegővel lássa el. Az AT-1000-t a nyomásszabályozó bemeneti oldalához minél közelebb kell elhelyezni, és amennyiben van egyéb szűrő eszköz (szűrő/ülepítő, hűtve szárító stb), inkább ezekkel együttesen, mint helyettük alkalmazni. Az AT-1000 kiszűr olyan részecskéket, aeroszolokat, füstöt és gőzöket, amelyeket a hagyományos szűrő berendezések átengednek. Az AT-1000 áteresztő képessége 1250l/óra vagy másképp 75m³/h. A szűrő 3/8”-3/8 NPT csatlakozó anyákkal van felszerelve, amely a legáltalánosabban elterjedt csatlakozás.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This