HATÉKONY HEGESZTÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal

Tulajdonságok

Vágási mód HD plazmavágás TRUE-HOLE technológiával
Tényleges vágási méret 3 m x 6 m ( opcionálisan választható méret: szélessége: 2,5-5 m, a hosszúság: min. 6 m )
Vágófejek plazmapisztoly, lángvágó fej
Hajtási mód Hosszirányú – 1000Wx2db. nagy teljesítményű motor; vízszintes – 750Wx1db.; emelő 400 W; Japán Panasonic szervó, dual drive mód
Hajtómű 1:40 Nidec
Hosszirányú és keresztirányú tengely Yintai nagy teherbírású lineáris sínek
Fogaslécek és fogaskerekek spirális fogú
Magasság állítás Auto Hypertherm PHC (plazma); mágneses ütközésgátlással; nagy sebességű kondenzátor, HD(flame)
Átvágási képesség Plazma: 0 – 45 mm átlyukasztással;lángvágás: o-2oomm (opcionális)
Plazma áramforrás Hypertherm XPR300, US Hypertherm
True-Hole terítékelő szoftver Sigma terítékelő szoftver / Lantek / Pronest
Mozgási sebesség 0-20000mm/perc
Vágási sebesség 0-12000mm/perc (anyagvastagságtól és áramforrástól függően)
Pozicionálási sebesség 10000 mm/perc
Pozicionálási pontosság ±0.08 mm
Megmunkálási pontosság ±0.5mm
CNC vezérlés (választható) Hypertherm EDGE Connect TC /Thermal Dynamics
Vezérlés bemeneti feszültsége 220V egyfázisú

Rövid leírás

A MASTERCUT 3060 plazmavágó új kihívások elé állítja a hagyományos plazmavágó ipart: magas termelékenység, kiváló vágási minőség. Precíz vágások még nagy sebesség mellett is, csökkenti az utólagos megmunkálást így gyorsítva a termelési folyamatot, emiatt csökkenek a költségek, növekszik a termelés: beépített vágási folyamatok, tökéletes kör kivágása (opcionális) egy gombnyomásra. Az új folyamat neve HD plazmavágás, ami plazmavágás tekintetében mindenképp egy hatalmas ugrást jelent.

HD Plazmavágás

A HD plazmavágás egy új technológia, amelyet pár éve használnak. Teljesen eltér a hagyományos plazmavágástól. A plazmavágóipar szakértői tudják, hogy a plazmavágás minőségét hat tényező befolyásolja: áramerősség, gáz típusa, átfújási technológia, be- és kifutási technológia, vágási sebesség, időzítés. Ez a hat tényező a hagyományos vágás során független egymástól. Csak tapasztalt és képzett munkavállalók tudják megfelelően kombinálni ezeket a kiváló minőségű vágáshoz. A HD vágás teljesen kiküszöböli, hogy a dolgozók magasan képzettek legyenek. A gép összeveti és integrálja az összes vágást befolyásoló tényezőt, a rendszer irányítja, hogy minden megfeleljen a magas színvonalú elvárásoknak, hogy bárki kivághassa a legjobb minőségű darabokat a legkisebb költséggel a legrövidebb időn belül. Az általános reakció azután, hogy sok ember látta a (HD ) finomsugaras vágást: “Sosem tudtam, milyen jól tud a plazma vágni.” Különösen érdekes, hogy ezt az általános választ tapasztalt gyártók adják, akiknek a műhelyében már van egy vagy több lézervágó rendszer vagy új lézervágó rendszer készül. Sokkal érdekesebb, hogy ez az új felismerés arra a döntésre késztetett sok gyártót, hogy vásároljon X-Definition technológiával felszerelt XPR plazmavágó gépeket, amelyek nemcsak megtakarítást eredményeznek már a kezdeti beruházáskor, hanem csökkenti a működési költségeket is.

A hagyományos régimódi plazmavágó rendszer, még akkor is, ha jól karbantartott (ami általában nem az), úgy összehasonlítható az MASTERCUT 3060 X-Definition vágótechnikájával, mintha az 1980-as évek motorkerékpárjait vetnénk össze modern sportautókkal. Nincs összehasonlíthatóság a kettő között.

SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal HD plazmavágás
SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal hd true hole
SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal komplett cnc plazmavágó gép
SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal termelékenység

Az XPR300 plazmavágó rendszer jelenleg a leghatékonyabb plazmaáramforrás. Az X-Definition páratlan vágási minőséget biztosít lágyacélon, rozsdamentes acélon és alumíniumon. Az új XPR300 növeli a vágási sebességet, növeli a termelékenységet és csökkenti a működési költségeket. Az ArcGlide THC-vel csökkenti a vágások közötti ciklusidőt. Ez az idő az összes szükséges mozgás összege, beleértve a pisztoly visszahúzását, az asztal mozgását, a kezdeti magasság érzékelését, az előáramlást. Az ArcGlide THC-vel ez a folyamat azonban 6-7 másodperccel lerövidíthető. Ez a technológia jelentősen lecsökkenti a gép üresjárati idejét és javítja a termelés hatékonyságát.

Anyagfelhasználás

A gyorshűtéses fúvóka közvetlenül csatlakoztatható a folyadékhűtéshez. Rendszervezérlés és visszacsatolás, (a kiégés elleni védelem észlelése) pisztoly ívleállító technológia, automatikus pisztolyvédelem, automatikus hibavédelmi rendszer, amely jelentősen csökkenti a kopó alkatrészek elvesztését. A Sigmanest terítékelő szoftver segítségével a lemezek kihasználása 4-6%-kal jobb lett, mivel több acéllemezt automatikusan együtt szerkeszt, az alkatrészeket automatikusan osztályozza a különféle vastagság szerint. Ez biztosítja a vágás méretpontosságát.

SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal anyagfelhasználás

Kényelmes használat

Automatizált optimális paraméter beállítások

Áramerősség, gáz típusa, előfújás, vágási fújás, pisztoly átfújási magasság és késleltetés, pisztoly vágási magasság, ívfesztültség, alkatrész-specifikus vágási sebesség, Kerf-kompenzáció. Minden funkció beépített és automatikusan szabályzott, ami hatalmas idő- és munkamegtakarítást jelent, valamint növeli a hatékonyságot és a termelékenységet.

Kényelmes üzemmód

Az új kezelők képzése: percek alatt profi módon tudnak vágni.

Gyorsabb beállítási idő.

A pisztoly összeszerelése egyszerü egy lépésben cserélhető további munka nélkül. Így egyszerűbb és kényelmesebb.

Vágási minőség

A MASTERCUT 3060 plazma áramforrása mindig a legfejlettebb részegységeket fogja használni. Ez jelenleg a Hypertherm XPR-je. Ez a plazma áramforrás a plazmavágás minőségét ugyanolyan szintre hozza, mint a lézervágás. A kettő költsége különbözik, ami a plazmavágást teszi győztessé. Az összehasonlító teszteknél a lézervágás és az XPR plazmavágás ugyanolyan jó minden anyagvastagságnál. Az alábbiakban bemutatunk két példát a 6 és 12 mm vastag anyagok vágására. Az XPR működési sebességének megválasztásakor az az elv, hogy a minőség és a termelékenység egyensúlyba kerüljön (ahelyett, hogy a minőséget csökkentenénk). 6 mm-es lemezek vágásakor az X-Definition vágóélek átlagos szögeltérése kisebb, és az eltérés ingadozások kisebbek 100 ív elindulása után is. A 12 mm-es alacsony széntartalmú acél vágása is hasonló.
Akár vékony, akár vastag lemez, alacsony széntartalmú acél vágása esetén az X-Definition plazmavágás sima vágási felületet, kiváló éleket, jó függőlegességet és minőségi kis lyukat eredményez. Az X-Definition vékonylemez-vágási képessége különösen jó alacsony széntartalmú acéllemezek vágásakor..

SYRIUS MASTERCUT 3060 CNC plazmavágó asztal vágási minőség

TÁMOGATÁS

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This