HATÉKONY HEGESZTÉS ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

Kedves Látogató!

Kopó-fogyó tartozékokat, munkavédelmi felszereléseket, fémipari gépeket (ALFRA, EXACT és SYRIUS mágnestalpas fúrókat) és egyéb termékeinket a webáruházunkban találja.

SYRIUS TIGER 202 AC/DC AWI hegesztőgép

Tulajdonságok

NÉVLEGES BEMENETI FESZÜLTSÉG 1 ~  230V 50/60Hz
TÁPCSATLAKOZÓ 16 A
NÉVLEGES BEMENETI TELJESÍTMÉNY 9,6 kVA
HEGESZTŐÁRAM TIG:10-200 A
MMA:30-200 A
ÜRESJÁRATI FESZÜLTSÉG 62 V
VÉDELMI OSZTÁLY IP21
SZIGETELÉSI OSZTÁLY F
TELJESÍTMÉNY TÉNYEZŐ 0,73
CSATLAKOZÓ 35/50
GÁZ ELŐÁRAMLÁSI IDŐ 0-10 s
KEZDŐÁRAM  10-200 A
ÁRAM FELFUTÁSI IDŐ 1-15 s
CSÚCSÁRAM 10-200 A
AC EGYENSÚLY 10-90%
ÁRAM LEFUTÁSI IDŐ  0-25 s
VÉGÁRAM 10-200 A
GÁZ UTÓÁRAMLÁSI IDŐ  0-10 s
IMPULZUS FREKVENCIA  0,5-200 Hz
BEKAPCSOLÁSI IDŐ MMA/TIG 40% |200 A
60% |163 A
100% |126 A
ANYAGVASTAGSÁG 1-6 mm
MÉRET 520x290x460mm
SÚLY 19 kg

 

Rövid leírás

A SYRIUS TIGER 202 AC/DC PULSE a legfejlettebb inverteres technológiát alkalmazza.
Az inverteres védőgázos hegesztőberendezések az inverteres tápegység elméletének fejlődésével együtt fejlődtek. Az inverteres védőgázas hegesztő áramforrás nagy teljesítményű IGBT-ket használ. Az általunk gyártott TIG impulzus gép cégünk különleges nagy frekvenciájú inverteres technológiáját alkalmazza. A hagyományos gépekhez képest kisebb térfogatú, könnyebb, energiatakarékosabb; az átlagos gépekhez képest költséghatékony, valamint sokfajta felhasználási lehetőséget biztosít.

Az IGBT vagy MOSFET 50/60 Hz frekvencia átvitele helyett alkalmas akár 10-100KHz-en dolgozni, majd lecsökkenti a feszültséget és kommutál (változtat), és PWM technológián keresztül nagy teljesítményű feszültséget ad le.
A fő transzformátor súlyának és térfogatának nagymértékű csökkentése miatt; a hatásfok 30%-kal nőtt. Az inverteres hegesztőberendezések megjelenése forradalminak számít a hegesztőiparban.
A TIG impulzus hegesztőgépet cégünk a legújabb technológiával fejlesztette ki. Legnagyobb előnye, hogy az DC egyenáramú funkció korrózióálló acél, ötvözött acél, szénacél, réz hegesztésére, míg az AC egyenáramú funkció a színesfémek, mint pl. alumínium hegesztésére használható. Rendelkezik impulzus funkcióval, így kis hőbevitelt lehet elérni, amely biztosítja, hogy a tárgy ne deformálódjon a hegesztéssel.
Továbbá gépünk kétszeres inverteres technológiát alkalmaz, amelyre jellemző a négyszöghullámú kimenet és képes a folyamatos ívtartásra kis áram esetén is, ami garantálja a kiváló minőségű varratokat.
A TIGER 202 AC/DC PULSE impulzus hegesztőgép pedálos árambeállító eszközzel is használható. Ezzel a hegesztő egyik keze felszabadul, mivel az áramot lábbal tudja beállítani. Így a hegesztés kezdetén a pálca érintésének pillanatában növelheti az áramot a gyors megolvadáshoz, a hegesztés végén, pedig csökkentheti az áramot, ezáltal szép hegesztési varratot hozhat létre. A pedál segítségével javítható a hegesztés hatékonysága, a hegesztés egyes nehézségei kiküszöbölhetők és segít a hegesztés minőségének javításában is.

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This