HATÉKONY HEGESZTÉS- ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

Kedves Látogató!

Kopó-fogyó tartozékokat, munkavédelmi felszereléseket, fémipari gépeket (ALFRA, EXACT és SYRIUS mágnestalpas fúrókat) és egyéb termékeinket a webáruházunkban találja.

SYRIUS TUBECUT MINI CNC csőprofil plazmavágó gép

Tulajdonságok

Bemeneti feszültség 220V, 1 fázis/ 50Hz
Hosszirányú mozgatási sebesség 0 – 8000mm / min
Befogható csőátmérő 30 – 120 mm
Magasságszabályozás HYD Arc Voltage THC
Mozgás – Hosszanti irányban 3m / 6m / 9m / 12 m / 15m (3 méterenként bővíthető)
Maximum vágási sebesség 0 – 8000mm / min(a vágási folyamat által korlátozott)
Cső forgatás hajtása Precíziós bolygóműves sebességváltó és szíjhajtás
Lineáris mozgás Precíziós fogasléc és fogaskerék
Hőmérséklet (üzemi) 1-38°C
Füst elszívás Opcionális
Nyelv Magyar (hamarosan), Angol, kínai, spanyol, orosz, francia, japán, cseh és szlovén stb.

Rövid leírás

A legjobb megoldás a kissebb méretű csövek vágásához

A SYRIUS TUBECUT MINI egy megfizethető árú CNC csővágó megoldás, amely kompakt méretű. Plazmával 30 és 120 mm közötti csőátmérőt és 2500 és 15 000 mm közötti csőhosszúságot tud megmunkálni, az alapméret 7900mm. Ez a kéttengelyes CNC csővágógép mindössze 0,6 m széles, és könnyedén képes alumínium, rozsdamentes acél és lszénacél csövek gyors alakos vágására. A felhasználó hatékony és felhasználóbarát szoftver lehetővé teszi a TUBECUT MINI gépek gyors megértését és hatékony használatát egy rövid betanítás után. Az NC-adatfájlok átvitele a TUBECUT MINI-hez CAD/CAM szoftverből átvihető.

Csúcsminőségű vágás

– A fejlett tervezés és a kiváló minőségű alkatrészek, és a vezérlőrendszer gyors és hatékony vágást tesznek lehetővé, amely hegesztési előkészítéshez kiválóan alkalmas.

-A próbavágás utáni beállítással a vágási tűrés 0,3 mm-nél kisebb a Panasonic kiváló minőségű szervomotorral, amely minden összetettmunkadarab tűrésigényét kielégíti.

Haladó és stabil mozgásvezérlés

– Nyitott kialakítású, két univerzális 3 pofával felszerelt tokmány, rögzíti és forgatja a munkadarabot. Ezzel a kialakítással érhető el a legpontosabb és legstabilabb mozgásvezérlés a hossz- és forgástengelyeken.

– Automatikus ívfeszültségmagasság-szabályozás a vágás során beállítja a pisztoly távolságát a csövek vágásához és a deformált, vagy meghajlott csövek kompenzálásához.

Csőadagoló és támasztó rendszer

Egy gombos húzó mozgás-tartókar.
A támasztótokmányt úgy tervezték, hogy akkor is vezesse a csöveket, ha a munkadarab nem tökéletesen egyenes. Egyszerű elforgatásával könnyen beállítható a különböző átmérőkhöz. A befogó tokmány adagolja a csöveket, és lehetővé teszi a gépnélhosszabb darabok gyártását is, mivel a hosszabb csövek átmehetnek a tokmányon

TubeMaster Pipe szoftver

Ez a szoftver egy univerzális csővágó vonalszámítási, terítékelő és vágó szoftver. A felhasználónak csak a legyártott alkatrészeket kell importálnia. A szoftver automatikusan ki tudja számítani a vágási vonalat az importált alkatrészeknek megfelelően. Az automatikus terítékelő funkció lehetvé teszi, hogy egy teljes acélcsövet egyszerre több acélcsőszakaszra vágjon. Kézi beavatkozás.

Az acélcsövek vágása ugyanolyan kényelmes és gyors, mint az acéllemezek vágása. Az automatikus ürítés pedig megvalósítja a nyersanyagok felhasználásának optimalizálását, ami anyagköltségeket takarít meg, miközben jelentősen csökkenti a vágási időt és javítja a vágógép hatékonyságát

Funkcionális:

A 3D csőmodell (step vagy STP formátumban) tetszőlegesen generálható, beleértve a kerek és a négyzet alakú csöveket is.

Különböző furatformák generálása, beleértve a kerek lyukat, négyzet alakú lyukat, többoldalú lyukat, rés, kúpos lyuk, könyökcsonk, speciális lyuk azonos átmérővel.

Ez a szoftver támogatja a vonalak hozzáadása, a vágáskompenzáció, az alkatrészek közötti távolság, a pálya közös éle és a pályaszerkesztés létrehozásának funkcióit.

A terítékelés végén a szoftver közvetlenül megjelenítheti a terítékelés eredményeit (a feldolgozási pályát és a vágópisztoly helyzetét). A felhasználók egy pillantással láthatják az eredményeket.

Funkciója a dinamikus szimulációs vágás, és dinamikusan szimulálhatja az egymásba ágyazás eredményeinek vágását. A felhasználó intuitív módon láthatja a vágási helyzetet

A szoftverben a felhasználó maga is karbantarthatja a nyersanyagadatokat, és a munka befejezése után szinkronizálhatja a nyersanyageredményeket a nyersanyag-adatbázissal, hogy megkönnyítse a következő vágást.

Automatikusan képes G-kód fájlokat generálni.

Lehetőség egy adott G kódfájl visszaadása a grafika generálásának funkciójához.

Opcionális tartozékok

Füst elszívás

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This