Most te is a tulajdonosa lehetsz a SYRIUS-nak!

A két évtizedes nehézipari múltú miskolci Syrius WeldTech Zrt. tőkebevonási kampányba kezdett, hogy befektetők bevonásával megduplázzák a forgalmukat.”
Forrás: Minap (Kujan István)

A kampány már javában tart, az érdeklődők a cég szakmai partnereivel, vezető befektetőivel beszélgethetnek arról, milyen előnyökkel jár Syrius-részvényesnek lenni, miért éri meg ebbe a komoly múltal bíró miskolci vállalkozásba befektetni és milyen jövőképpel rendelkezik a cégvezetés.

Kik is vagyunk mi és mivel foglalkozunk pontosan?

A Syriust 2000-ben alapítottuk, hegesztés- és vágástechnikai megoldásokat fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk a nehézipar számára, elsődlegesen a magyar piacon. Hegesztő, plazmavágó és lézer hegesztő- és vágógépeket is kínálunk a vásárlók számára, ehhez kapcsolódó cikkekkel és tartozékokkal kereskedünk. Tevékenységünk azonban nem merül ki ennyiben: hegesztéstechnikai megoldásokat is fejlesztünk partnereik számára, hogy a termelésünk hatékonyságát, termékünk minőségét javítani tudjuk.

Márkafüggetlen szervizünkben továbbá a lehető legrövidebb időn belül javítjuk a beérkező gépeket. A nehéz- és fémipar gyakorlatilag teljes spektrumát lefedjük, legyen szó a vegyiparról, az olaj- és gáziparról, a járműiparról, gépgyártásról, szerszámgépgyártásról, vagy éppen az energetikaiparról. A nehézipar hosszú évtizedek óta erős gazdasági szegmens, és mivel mi egy nagyon széles tevékenységet végzünk, így bátran mondhatjuk: egy nagyon pozitív jövőképet látunk a cégünk előtt.

Legfontosabb versenyelőnyük a konkurenciával szemben a kiváló ár-érték arány, valamint a partnerek által dicsért megbízható és gyors munkavégzés. Ismertségünket és elismertségünket jelzi, hogy erősen megnövekedett a termékeink és szolgáltatásaink iránti kereslet, a növekvő igényeket pedig csak külső forrás bevonásával tudjuk kielégíteni. Ennek kapcsán fordultunk a közösségi finanszírozáshoz, ami ma még egy nagyon új gondolat Miskolcon, de még Magyarországon is.

Egy befektetés mindig hordoz magában valamilyen szintű kockázatot, de a Syrius évtizedek óta tartó sikeres működése biztonságot jelenthet a befektetők számára. A tőkebevonással nagyobb készleteket tudunk beszerezni és forgatni, a többletbevételünkből pedig befejezhetjük az elindított fejlesztéseinket. Például lezárhatjuk a WeldoMeter hegesztéstechnikai ellenőrző rendszerünket és a lézerhegesztőgép továbbfejlesztését. Ezt a jövőképet szeretnénk a közösségi finanszírozás eszközeivel megtámogatni. Ebben – főleg nehézipari cégként – úttörő a miskolci székhelyű Syrius, hiszen ezt a formát főleg start-up cégek, induló vállalkozások, technológiai iparágban tevékenykedők használják.

Ez a finanszírozási forma azt takarja, hogy a miskolci vállalkozásnál részvényesként tulajdonossá válhat a befektető, csupán 50 ezer forint befektetésével.
Az fektethet be a kampányba, akinek hitelesített profilja van a Tőkeportál oldalán. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy a honlapon regisztrál és hitelesíti a fiókját, majd befizet egy 25 százalékos előleget a szándékozott befektetési összegből. A befektetők biztonságát fokozza, hogy amíg nem zárul le a kampány, addig ez pusztán egy szándéknyilatkozat, bármikor vissza lehet lépni, és ekkor az előleg is visszajár.

A folyamatot a Tőkeportál koordinálja, ezen a platformon fut a kampány a hazai jogszabályoknak megfelelően. Ők az első itthoni olyan digitális szolgáltatók, akik befektetés-célú közösségi finanszírozással foglalkoznak. Ez mind a régióban, mind Nyugat-Európában egy egyre bővülő iparág, idén megteremtették az egységes uniós jogszabályi környezetet is hozzá. A legnagyobb előnye, hogy nem csak befektetőket, de ügyfeleket is lehet szerezni általa. Egy jól működő, sok ügyféllel és megrendeléssel rendelkező vállalkozás ezáltal könnyebben tud forráshoz jutni – és ezzel párhuzamosan építeni saját brandjét és a közösséget.

További információért keressetek minket a feltüntetett elérhetőségek egyikén:
www.tokeportal.hu/syrius
www.syrius.hu
email: zoltan.toma@syrius.hu
tel: +36203107133

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This