HATÉKONY HEGESZTÉS- ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Találkozzunk immáron nyolcadjára! 🙂

Ha szívesen részt vennél valami izgalmas és rendhagyó dologban, és a pénzedet is megbízható stabil kezek közé bíznád, akkor a virtuális találkozón a helyed! A szakmai és pénzügyi befektetőknek egy jó lehetőség a SYRIUS, mert jelenleg is egy stabilan és nyereségesen működő vállalkozás. A nehézipar számára hegesztés- és vágástechnológiai gépeket fejlesztünk és értékesítünk. Vevőink tevékenysége nagyon szerteágazó, de célpiacunk nagyon erős.

És ,hogy mi lesz a találkozón?

Minden alkalommal változatos, és érdekes témákat pedzegetünk, a szakmai vendégeink közreműködésével.

Vendégünk lesz: – Tóth István Közgazdász,

– Markovich Béla a MAPEI Ügyvezető igazgatója és Az “év cégvezetője”.

Beszélgetünk, hogy mi a sikeres vállalkozás titka, miért jó SYRIUS részvényesnek lenni, miért éri meg befektetni, mit fog ez befektetőknek hozni?! Számos informatív dolgot szedtünk nektek össze a találkozóra, úgyhogy tartsatok velünk mert érdemes!

Továbbá, megmutatjuk nektek melyik országos csatorna műsorában jártunk, amit természetesen be is fogunk nektek játszani! Tedd fel a kérdéseid, beszélgess, tájékozódj! 🙂 A virtuális eseményre ezúttal is szeretettel várjunk azokat, akik kíváncsiak erre a lehetőségre és fontolgatják a részvény vásárlást.

Az alábbi linken regisztrálj tőkegyűjtő kampányunkra:

https://app.tokeportal.com/projects/syrius

További bejegyzések ebben a kategóriában: Hírek

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This