HATÉKONY HEGESZTÉS ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

A TARTÓS BÉRLET MEGOLDJA PROBLÉMÁIT!

.

MIÉRT JÓ EZ ÖNNEK ÉS CÉGÉNEK?

Nem kell gépek és eszközök vásárlása esetén beruháznia és jelentős pénz költenie. A havi bérleti díjak költségként elszámolhatóak, így adóalap csökkentő tényező és az áfa-juk visszaigényelhető. A berendezés használat közben kitermeli az árát! Nagyértékű tárgyi eszközök gyorsabb elszámolása a könyvelésben, így jobb mintha tárgyi eszközként számolná el azt.

MIKET LEHET TARTÓSBÉRELNI?

Tartós bérlet formájában fémipari megmunkáló gépek, hegesztőgépek, plazmavágógépek és termelőeszközök is finanszírozhatók.

HOGYAN ALAKULNAK A BÉRLETI DÍJAK

Az induló bérleti díj a bruttó eszközérték 10%-a, a többi bérleti díj a határozott bérleti időre függően havi fix összegű, rejtett költségektől, kamat- és árfolyamkockázatoktól mentes. A bérleti díj költségként elszámolható, és az ÁFA tartalma is visszaigényelhető. Ügyintézése gyors és rugalmas, a havi bérleti díj fix összegű, így jól tervezhető.

MIKOR LESZ AZ ÖN TULAJDONA A BERENDEZÉS?!

A határozott bérleti idő végén az öné a berendezés, melynek tulajdonjogát átruházzuk Önre a szerződéskötéskor kalkulált maradványérték megfizetése után. Ha Ön szeretné, akkor 0 Ft maradványértéket is kérhet!

EZ NEM HITEL ÉS NEM IS LÍZING! DE MIÉRT JÓ ÖNNEK?

A tartós bérlet igénybevétele nem korlátozza a vállalkozás banki finanszírozhatóságát (hitelképességét), ugyanakkor nagyon gyorsan rendelkezésre áll, és fedezet bevonása sem szükséges. Ez a finanszírozási forma minden vállalkozásnak hasznos, amely nem akar tőkét kivonni a termelésből.

MEGTERMELI A GÉP A SAJÁT ÁRÁT!

A tartós bérlettel új eszközök, 3 évnél nem régebbi használt eszközök, gépek is beszerezhetők. Az így beszerzett eszközt azonnal termelésbe lehet állítani, amely így megtermeli saját bérleti díját, így valójában az árát.

MENNYIRE KÖSSEM A BÉRLETI SZERZŐDÉST? AVAGY MENNYI LEGYEN A HATÁROZOTT BÉRLETI IDŐ?

A határozott bérleti idő alatt a tulajdonjog (rendelkezési jog) a bérbeadót, a használati és birtoklási jog a bérlőt illeti. A határozott bérleti idő a berendezés élettartamához és a havonta fizetendő bérleti díjhoz érdemes igazítani. A bérlet futamideje az ön döntése alapján 12-60 hónapig terjedhet.

VISZBÉRLETI LEHETŐSÉG IS VAN!

Az is lehetséges, hogy a már megvásárolt eszközt cégünk egy összegben megvásárolja, majd az eredeti tulajdonosa bérlőként visszabérelje.

TESTRESZABOTT KONSTRUKCIÓKAT KÍNÁLUNK!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT VAGY KÉRDÉSE LENNE?

Amennyiben érdekli a SYRIUS tartós bérleti megoldása, kérjük, keressen bennünket. Indikatív ajánlatadást követően szerződéskötés történik, majd az induló bérleti díj megfizetése után máris használatba veheti új berendezését. Részletekkel állunk szíves rendelkezésükre.

ÚJDONSÁG!

Hegesztőgépek plazmavágó gépek fémipari gépek

A már ismert tartós bérleti ill. lízing gépbeszerzési konstrukciónk mellett most megkezdtük a SYRIUS hegesztőgépek bérbeadását, kölcsönzését akár rövid időre – néhány napi használatra – akár huzamosabb ideig, több heti vagy hónapi, időszakra is.

Kölcsönözhetők:

AWI, bevontelektródás, fogyóelektródás és kombinált hegesztőgépek valamint plazmavágók!

Kérésre a használathoz szükséges tartozékokat is biztosítjuk.

Ha úgy dönt a vevő bérlet közben, hogy neki erre a gépre szüksége van, és meg szeretné vásárolni, akkor az eddig befizetett bérleti díjak 50%át elengedjük a gép vételárából.

Töltse le adatlapunk és megtudja


Milyen gépeket bérelhet.

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This