HATÉKONY HEGESZTÉS- ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

A TARTÓS BÉRLET MEGOLDJA PROBLÉMÁIT!

.

MIÉRT JÓ EZ ÖNNEK ÉS CÉGÉNEK?

Nem kell gépek és eszközök vásárlása esetén beruháznia és jelentős pénz költenie. A havi bérleti díjak költségként elszámolhatóak, így adóalap csökkentő tényező és az áfa-juk visszaigényelhető. A berendezés használat közben kitermeli az árát! Nagyértékű tárgyi eszközök gyorsabb elszámolása a könyvelésben, így jobb mintha tárgyi eszközként számolná el azt.

MIKET LEHET TARTÓSBÉRELNI?

Tartós bérlet formájában fémipari megmunkáló gépek, hegesztőgépek, plazmavágógépek és termelőeszközök is finanszírozhatók, akár egyszerre több gépet egybefoglaló csomagban is.

HOGYAN ALAKULNAK A BÉRLETI DÍJAK

Az első havi bérleti díj megfizetésével az eszközhöz juthat. A többi bérleti díj a határozott bérleti időtől függően havi fix összegű, rejtett költségektől, kamat- és árfolyamkockázatoktól mentes. A bérleti díj költségként elszámolható, és az ÁFA tartalma is visszaigényelhető. Ügyintézése gyors és rugalmas, a havi bérleti díj fix összegű, így jól tervezhető.

MIKOR LESZ AZ ÖN TULAJDONA A BERENDEZÉS?!

A határozott bérleti idő végén az öné lehet a berendezés, egy havi bérleti díj megfizetésével, melynek tulajdonjogát átruházzuk Önre.  

EZ NEM HITEL ÉS NEM IS LÍZING! DE MIÉRT JÓ ÖNNEK?

A tartós bérlet igénybevétele nem korlátozza a vállalkozás banki finanszírozhatóságát (hitelképességét), ugyanakkor nagyon gyorsan rendelkezésre áll, és fedezet bevonása sem szükséges. Ez a finanszírozási forma minden vállalkozásnak hasznos, amely nem akar tőkét kivonni a termelésből.

MEGTERMELI A GÉP A SAJÁT ÁRÁT!

A tartós bérlettel új eszközök, 3 évnél nem régebbi használt eszközök, gépek is beszerezhetők. Az így beszerzett eszközt azonnal termelésbe lehet állítani, amely így megtermeli saját bérleti díját, így valójában az árát.

MENNYIRE KÖSSEM A BÉRLETI SZERZŐDÉST? AVAGY MENNYI LEGYEN A HATÁROZOTT BÉRLETI IDŐ?

A határozott bérleti idő alatt a tulajdonjog (rendelkezési jog) a bérbeadót, a használati és birtoklási jog a bérlőt illeti. A határozott bérleti idő a berendezés élettartamához és a havonta fizetendő bérleti díjhoz érdemes igazítani. A bérlet futamideje az ön döntése alapján 24-60 hónapig terjedhet.

VISZBÉRLETI LEHETŐSÉG IS VAN!

Az is lehetséges, hogy a már megvásárolt eszközt cégünk egy összegben megvásárolja, majd az eredeti tulajdonosa bérlőként visszabérelje.

TESTRESZABOTT KONSTRUKCIÓKAT KÍNÁLUNK!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT VAGY KÉRDÉSE LENNE?

Érdeklődjön az alábbi telefonszámon: +36 20/ 310-7133
vagy a berlet@syrius.hu e-mail cmímen!

Amennyiben érdekli a SYRIUS tartós bérleti megoldása, kérjük, keressen bennünket. Indikatív ajánlatadást követően szerződéskötés történik, majd az első havi bérleti díj megfizetése után máris használatba veheti új berendezését. Részletekkel állunk szíves rendelkezésükre.

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This