HATÉKONY HEGESZTÉS- ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Géppróba és üzembehelyezés
Hasznos tudnivalók és tippek
Hírek

Kedves Látogató!

Kopó-fogyó tartozékokat, munkavédelmi felszereléseket, fémipari gépeket (ALFRA, EXACT és SYRIUS mágnestalpas fúrókat) és egyéb termékeinket a webáruházunkban találja.

SYRIUS VFH vonalfúró hegesztőgép

 

Rövid leírás

A SYRIUS VHF hordozható vonalfúró hegesztőgép elsősorban a gépészeti, energetikai és vegyi berendezések karbantartására szolgál. A fő alkalmazási terület: mindenféle építőipari gépszerkezet forgó furat, csuklós furat, tengelycsap furat javító hegesztése és a furat felfúrása, vagy javító hüvely behelyezése. A terepi munkavégzés tényleges igényeivel számolva folyamatosan javítjuk a berendezés felépítését, ezáltal a SYRIUS VFH hordozható fúró- és hegesztőgép legújabb innovációja. Mindig is a terméktechnológiai K + F és frissítésre összpontosítottunk, és a termékszerkezetet folyamatosan fejlesztettük, annak érdekében, hogy az ügyfelek számára a használat kényelmes legyen és a legjobb felhasználási hatás érjük el. Ezért a termék és a specifikáció szerkezetében kissé eltérő lehet, és várhatóan használni fogják, és mi is megpróbáljuk a lehető legfrissebb kiegészítő információkat nyújtani a felhasználónak. A berendezés működtetése csak egy személyt igényel, ezzel a ténylegesen csökkenthető az ezzel a feladattal foglalkozó karbantartó személyzet száma.

A berendezés jellemzői

  • 220 V-os szervomotor jellemzői az alacsony sebesség és a nagy nyomaték, és az egész gép képes megvalósítani a sima vágást és a kiváló teljesítményt, amely kiváló forgási teljesítményt biztosít a felhegesztéshez és a fúráshoz.
  • Az új fúró és hegesztő integrált gép megoldja a fúró rúd hajlítási és vágási rezgését, amelyet a berendezés hosszú konzolja okozott a múltban, és nincs rezgés a berendezés axiális mozgásában és vágási folyamatában.
  • Az előtolás és a feldolgozás megvalósíthatja a fokozatmentes sebességszabályozást. Az előtolási löket az igényeknek megfelelően beállítható, és a végálláskapcsoló pozíciójának feldolgozása után automatikusan leállítható.
  • A húzórúd nagy szilárdságú ötvözött szerkezeti acél melynek jellemzői a nagy keménység, a nagy pontosság, a magas szívósság, jó kopásállóság.
  • A tényleges löket alatt a szerszámtartó a fúrórúd bármelyik pozíciójában rögzíthető.
  • A rúd külön is szétszerelhető, és kényelmesen felszerelhető. Ez az újszerű berendezés integrálja a két funkcióit,  így a felhegesztés utáni megmunkálással azonnal kész van a furat.
  • A motorvezérlő dinamikus késleltetési fékprogrammal van felszerelve a megálláskor fellépő rezgések elkerülése érdekében.
  • A vezérlődoboz független, amely egy vezérlőfogantyúval van felszerelve, kényelmes a munkavállalók számára a távoli, biztonságos és kényelmes működtetéshez.
  • A berendezés rendelkezik a végfelület kiterjesztési funkciójával is, és az ügyfél a feldolgozási követelményeknek megfelelően választhat.

Tulajdonságok

 

Teljesítmény 4000 W, 230 V
Max. sebesség 350 fordulat/perc
Max. munkahossz Alapértelmezett: 300 mm
 Egyedi: 1000 mm
Max furat átmérő Alapértelmezett: 150mm
Egyedi: 600mm
Fúrórúd átmérő Alapértelmezett: 35/50 mm
Egyedi:60 mm
Szerszám előtolási sebesség Fokozatmentes sebességszabályozás
Maximális szerszám előtolás 10 mm
Max. hegesztési átmérő Alapértelmezett:150 mm
Egyedi: 600 mm

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This