HATÉKONY HEGESZTÉS ÉS VÁGÁSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

 

Szakacsits Szabolcs az informatikai tárolástechnológiai és hálózatiátviteli technológiában az egyik piacvezető, a multinacionális Tuxera alapítója, elnöke, műszaki igazgatója, emellett angyalbefektető. A Tuxera Finnország ötödik legsikeresebb IT cége. Rendszerei működnek autókban, repülőkben, űrjárművekben, orvosi, ipari és más beágyazott rendszerekben, valamint olyan vállalati szoftver megoldásokban, ahol nagy mennyiségű adatot kell a leggyorsabban feldolgozni.

Korábban vezető tanácsadó volt az Ericssonnál, és vezető szoftvermérnöke az F-Secure kiberbiztonsági cégnek. Finnországi évei után visszatért szülővárosába, Nagykanizsára, ahol családjával él. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen végezte programozó és programtervező matematikusi szakon.

A társadalmilag hasznos befektetések híve, fókuszban a fenntarthatóság, egészségügyi technológia, oktatás technológia, űrtechnológia, biotechnológia, deeptech, cleantech és a fintech áll. Rendkívül fontosnak tartja a hazai startup-ökoszisztéma fejlődését, ezért is vesz részt Tőkeportál kampányokban.

További bejegyzések ebben a kategóriában: Hírek

Ne maradjon le akcióinkról és újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre.

Ön a feliratkozás gombra kattintva elfogadja hogy cégünk Önnek marketing tartalmú leveleket küldjön. Adatait bizalmasan kezeljük!

 

Marketing Permissions

Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This